tiistai 22. joulukuuta 2015

MOTD: Under the Sea | Zoeva Rodeo Belle swatches

Long time no ABC! This time yes sea! Hehehe. Puujalkavitsit sikseen. Mä en ole viime aikoina pahemmin ollut valoisaan aikaan (sitähän onkin ruhtinaalliset pari tuntia) kotona, joten mikäli meikkikuvia aikoo saada, niin pitää käyttää vapaa launtaiaamupäivä hyväksi ja pistää lilaa luomelle, niin kuin yks ihana naapurintyttö sanoisi. Tietenkään meitsi ei ollut menossa mihinkään (paitsi lenkille), siksipä meikkikin onnistui yli odotusten. Laitoin kuitenkin paljettimekon päälle ja leikin, että olin menossa vuosisadan villeimpiin pikkujouluihin tai jotain. Nyt on vähän myöhäistä pikkujoulumeikeille, mutta eiköhän tällaisessa tällingissä voi ilmestyä joulupöytään tai uuden vuoden pippaloihinkin! Tähän aikaan vuodesta huudossa ovat erilaiset kullan ja pronssin sävyt, savusilmät ja punainen huulipuna, mutta miksei vuoden pimeintä aikaa piristäisi väreillä?

Käytin meikkiin mitäs muutakaan kuin Zoevan ihanaa Rodeo Belleä. Meikin keskiössä ovat Tyynenmeren värinen Yee Haw! ja keväisen vihreä Hot Wind, kunnon merenneitosävyjä kumpikin. Paletissa turkoosi ja vihreä värinappi näyttivät vähän pelottavilta, mutta jälleen kerran yllätyin niiden käytettävyydestä. Syy siihen, että jouduin kokeilemaan tätä meikkiä pariin kertaan, oli tummansinisessä Day Money -sävyssä, joka blendautuikin suttuisen näköiseksi. Epäröin vähän, että miltähän tällaiset sävyt näyttää mun epämääräisen sinivihreiden silmien kanssa, mutta näitä kuvia katsellessani totesin, että meikistähän tuli ihan samanvärinen kuin mun silmät. Ehkä pitäisi ylipäätään unohtaa se ajattelu, että "mulle sopii vaan värit x, y ja z, koska mulla on tän väriset silmät".
mermaid1 mermaid2 mermaid3


Silmämeikissä käytetyt tuotteet:
Urban Decay - Eye Primer Potion
Urban Decay - Naked Basics, sävyt Faint & Crave
Zoeva - Rodeo Belle, sävyt Yee Haw!, Hot Wind, Rodeo Ready, Day Money & Early Sunrise
H&M Beauty High Impact Eye Shadow - Fine China
Max Factor Masterpiece
Lumene Blueberry Intense Liner - Intense Black

Samaisena lauantaina nappasin vihdoin ja viimein muutaman kuvan paletista + nolot, mutta ehkä vähän edes havainnollistavat swatchit!

rodeobelle swatchrb1 swatchrb2


Early Sunrise, joka tuskin edes näkyy ranteen iholle pyyhkäistynä, on ihan mun suosikkisävy nykyisin, kun kaipaan kuultoa kulmaluulle ja valoa silmän sisänurkkaan. Lämmin ja kauniin kuultava sävy sopisi varmasti korostuksiin myös koko kasvoille. Kerrostettuna se toimii myös kokoluomella. Napissa on hyvin kevyt, satiininen hohde, joka heijastaa kauniisti valoa mutta ei näytä iholla kiiltävältä.
Rodeo Ready on lämmin ruskea mattasävy. Ihan ässä varjostus- ja häivytyssävy, kun haluaa meikkiin lämpöä. Levittyy pehmeästi ja kerrostuu hyvin.
Cactus Flower on ihana karamellinen, lämmin mattavaaleanpunainen. Pehmeästi levittyvä ja intensiiviseksi kerrostuva.
Western Diva on yksi paletin kahdesta "turhasta" sävystä. Mä en vaan yhtään lämpeä tällaisille mattasävyille, joihin on heitetty sekaan isoja glitterhippuja.
Bang Bang! on metallinen kirsikanpunainen, jossa on lämmin hohde.
Yee Haw! on turkoosi, jossa lämmin, kultainen hohde.
Hot Wind on heleä vihreä, jossa siinäkin lämmin kultainen hohde.
Smoking Gun on metallinen, harmaaseen taittuva farkunsininen.
Day Money on mattalaatuinen farkunsininen. Häivyttyy heikommin kuin muut sävyt.
Deadshot toinen niistä mulle turhista sävyistä. Mattamustalla pohjalla violettiin taittuvaa glitteriä.

Ihanaa joulunodotusta, kaunokaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti