sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Naked Basics - anything but basic

basics

Naked Basics ei ole Urban Decayn paleteista millään muotoa jännittävin, mutta kätevin se ehdottomasti on: kompaktin kokoinen, yhteensä 6 sävyn paletti sujahtaa helposti meikkipussiin esimerkiksi viikonloppureissun ajaksi, ja siitä löytyy kaikki tarvittava niin kevyempään päivämeikkiin kuin näyttävämpään iltameikkiin, peiliä myöten. Sävyt ovat neutraaleja ja turvallisia, lämpimän puolelle kallistuvia ja universaalisti imartelevia. Viiden luonnollisen mattasävyn lisäksi paletissa on yksi kevyesti hohteleva korostussävy. Kaikki sävyt ovat pigmenttisiä, mutta tummemmat levittyvät mielestäni puuterimaisia vaaleita pehmeämmin ja tasaisemmin.

Kuten kuvasta näkyy, on tätä palettia käytetty ahkerasti. Oikeastaan tartun siihen lähes aina meikatessani ja täydennän sillä esimerkiksi isompien Naked-palettien sävyvalikoimaa. Suosikkini ovat vaniljankeltainen Foxy ja maitokahvinruskea (hämäävästi nimetty) Naked 2 (nimen inspiraationa saattaisi olla ko. paletin kansi). Foxya käytän usein kulmaluulla tai levitän koko luomelle tahmean silmämeikinpohjustajan päälle ikään kuin tasoittamaan pintaa. Naked 2:lla aloitan yleensä luomivaon varjostusten rakentamisen ja häivyttämisen, mutta on se loistava sävy koko luomella käytettynäkin – etenkin näin syksyllä se toimii hyvin kirkkaan huulipunan kaverina. Suklainen Faint ja hiilenmusta Crave toimivat hyvin varjostuksissa, alaluomella ja rajauksissa. Kevyesti hohtavaa Venusta ja vaaleanpunaiseen taittuvaa W.O.S.:ää käytän yleensä lähinnä korostuksissa.

Anni toivoi yksinomaan tällä paletilla toteutettuja meikkejä, joten demonstroidakseni aiempaa väitettä paletin monipuolisuudesta, here goes! Meikkiä arkeen ja iltaan.

basics2 basics

Tämä look on tällainen go to -silmämeikki niihin hetkiin, kun kaipaa jotakin ekstrapilkettä silmäkulmaan, mutta ei ole aikaa/energiaa mihinkään mielikuvituksellisempaan. Levitin ensin vaniljaista Foxya (vaihtoehtoisesti W.O.S.:ää) koko luomelle ja lähdin sitten rakentamaan luomivakoon varjoa Naked 2:llä. Syvensin varjostusta Faintilla, häivyttelin ja lisäsin samaa sävyä kapealla siveltimellä myös alaluomelle ripsien tyveen. Silmän sisänurkkaan vähän Venusta valoa tuomaan ja vielä Foxya siveltimen lappeella kulmaluulle – valmis!

nbbrown1 nbbrown2

Tän meikin toteutuksessa ois näin jälkikäteen tarkasteltuna ollut parantelemisen varaa, mutta menköön nyt tämän kerran – onpahan jotain, mille myöhemmin naureskella. Levitin ensin Naked 2:sta koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoon ja hahmottelin siipimuotoa ulkonurkkaan. Sen päälle taputtelin Faintia, tällä kertaa menemättä luomivakoon asti. Faintia lisäsin myös alaluomelle ripsien tyveen. Häivyttelyn jälkeen lisäsin hellällä kädellä ulkonurkkaan mustaa Cravea siipien kärjiksi ja häivyttelin taas sivellintä pyöritellen. Kulmaluulle levitin jälleen kerran Foxyä ja silmän sisänurkkaan Venusta. Ja ei kun baanalle! (Huulilla muuten H&M:n loistava Lush Lip Vinyl sävyssä Tuscan Rose.)

Naked Basics – kätevä ja pätevä arjen sankari vai ankea ja harmaa seinäruusu?

2 kommenttia:

  1. Huomasin vasta nyt tän sun IHANAN uuden blogin ja luin läpi! *_*<3 Inspiroiduin ja tuli fiilis et vois kokeilla jotain uusii meikkijuttui! Huomaa et sullon pajon intoa tähän aiheeseen, jään seurailemaan mielenkiinnolla. :3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon tän toteuttamisesta! Molemmat meikit on sellasia, että voisin hyvin meikata itseni samalla lailla (jos osaisin haha :D) Tota go-to meikkiä täytyy kokeilla heti tällä viikolla!! Just tollanen luonnollinen mutta vähän panostetumpi kuin mun perusmeikki (eli vaaleta luomiväriä vaan koko luomelle tasottamaan...)

    VastaaPoista