sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Lady Mary Crawley: Undead Edition

vampit4


Ystäväni Laura järjesti eilen ihan huikaisevat Halloween-bileet, joissa hörpin veriboolia tämän näköisenä. Laura oli ideoinut mielettömät tarjoilut, joiden toteuttamiseen meitsikin osallistui: oli luudanvarsia, irtonaisia sormia, popcorn-aivot, luuranko verisine kylkiluineen ja suolistoineen, pottabooli, oksentava kurpitsa ja vaikka mitä muuta. Kerrankin juhlat, joissa kaikki ruokavaliot ihmissyöjistä verenimijöihin oli huomioitu!

Mun vampyyrimeikki sai inspiraationsa Sanna-Emilian upeasta tutoriaalista. Harkitsin noiden punaisten piilareiden hankkimista, kun huomasin, että niitä saa myös voimakkuuksilla, mutta päädyin kuitenkin säästämään siinä kohtaa. Alkuperäinen meikki olisi ilman piilareita ollut vähän turhan hillitty ja kauneusmeikkimäinen, joten sotkin kunnolla punaisella ja tummensin silmänaluset. Ostin Punanaamiosta valkoisen meikkipuuterin, mutta päädyin lopulta tekemään tavanomaisen meikkipohjani ja kalvakoittamaan sitä ko. puuterin avulla. Kasvojen varjostukset tein IsaDoran Smoky Mauves -paletin rusehtavan violetilla sävyllä, joka on muuten ihan ässä sävy vampyyri-contouriin. Luomilla on karmiininpunaisen huultenrajauskynän päällä mattamustaa ja Naked3-paletin sävyä Blackheart. Puremajälki on tehty Sanna-Emilian tutoriaalin mukaisesti arpivahalla. Onneksi kokeilin lookia etukäteen: totesin nimittäin, että arpivaha on todella tahmeaa ja tarttuu hiuksiin, käsiin, kaulaan, vaatteisiin... Purema kannattaa sijoittaa melko alas, sellaiseen kohtaan, ettei se päätä käännellessä leviä pitkin kaulaa. Käytin "juoksevaa" tekoverta, joka ei jähmety vaan jatkaa valumista (ja sotkemista), ja illan aikana tuli tietenkin monta kertaa hipaistua vahingossa kaulaa tai suupieltä ja levitettyä verta sinne tänne. Oh well.

Asun lähtökohtana oli 20-luvun tyylinen lempparimekkoni, jota tulee käytettyä ihan liian harvoin. Alunperin mun piti olla vaan random vampyyri-Gatsbyn kohteeksi joutunut flapper, mutta lopulta hahmosta tuli Downton Abbeyn Lady Mary Crawley, jonka kanssa mulla on kuulemma yhdennäköisyyttä. Harmi, ettei paikalla ollut rikkaita perijöitä!

Mä rakastan teemabileitä, mutta jostain syystä monet tuntuvat olevan vähän vastahakoisia pukeutumaan teeman mukaisesti. Halloween on siihen loistava tilaisuus, kun ei tarvitse pelätä kummaksuvia katseita julkisissa liikennevälineissä. Juhlitteko te Halloweenia? Miten pukeuduit? Säväyttääkö teemabileet? vampit1 vampit3 vampit2

2 kommenttia:

  1. Ah, tämä look on kyllä jäätävän cool! Plus tuo hiuspanta/koru on superupee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä kanssa tykkäsin ja viihdyin siinä vähän liiankin hyvin! :'D Panta on ihan Punanaamiosta! Gatsby-bileitä odotellessa.

      Poista