keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Got a secret, can you keep it?

lumene


Jonkin aikaa sitten minut vihittiin julkiseen salaisuuteen: Lumenella on Espoon perukoilla tehtaanmyymälä, ja tehtaanmyymälässä muutaman kerran vuodessa varastontyhjennys. Niissä merkeissä meitsi pari viikonloppua sitten kiipesi lastauslaiturille hamstraamaan edullisia Lumene-aarteita. Tunnelma oli heti aamusta kuin Hulluilla Päivillä, joten ajoissa kannattaa mennä, jos mielii saada haluamansa ilman käsirysyä! Myynnissä oli Lumenen ja Natural Coden lisäksi Cutrinin hiustuotteita ja Iberon koruja. Lumenen laareista löytyi vähän kaikkea kosteusvoiteista ja puhdistustuotteista meikkivoiteisiin ja ripsareihin. Osa tuotteista on valikoimasta poistuneita (tai saanut uuden pakkauksen), osa edelleen saatavilla. Kuvan tuotteet maksoivat 3-5 euroa, mutta kaikki alennukset eivät olleet ihan yhtä hyviä.

Lumene on mun luottomerkki, mitä ihonhoitoon tulee, ja merkin meikkivoiteitakin olen ahkerasti kuluttanut. Muilta osin Lumenen kosmetiikka on jäänyt multa kartoittamatta, joten päätin ottaa kokeiluun pari silmämeikkikynää ja kaksi meikinpohjustusvoidetta. Heleyttävä ja mattapintainen, mikä lyömätön yhdistelmä! Myös nuo paljon kehutut Gel Effect -lakat (3 euroa kipale) olivat ilahduttava löytö, ja melko nätisti ovat kynsissä pysyneet. Hetken mielijohteesta koriin putosi myös Lab-sarjasta poistunut "age preventing serum", joten älkää ihmetelkö, jos alan yhtäkkiä näyttää 12-vuotiaalta... Myös nuo silmämeikkikynät olivat positiivinen yllätys (lukuunottamatta tuota mustaa kajalia, jonka kärki oli jo valmiiksi murskana, niisk!), joskin tykkään enemmän perinteisistä kynistä kuin noista muovisista hylsyistä.

Jos Lumene on sydäntä lähellä, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tehtaanmyymälää ja liittyä sähköpostilistalle, jolloin saa myös tiedon tulevista tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti