maanantai 26. lokakuuta 2015

Unboxing: ZOEVA

Tilasin ekaa kertaa ikinä kosmetiikkaa netistä, ihan Saksasta asti, enkä mitenkään malta olla jakamatta tätä unboxing-proseduuria kanssanne! Lähettipoika ilmestyi aamulla oven taakse vähän yllättäen, sillä DHL:n seurantapalvelun mukaan paketti oli viikonloppuna vielä Saksassa, enkä tohtinut odotella sitä vielä pariin päivään. Harvoin maanantaiaamuun mahtuu näin kivoja ylläreitä!

Paketti sisälsi siis saksalaisen ZOEVA -brändin tuotteita. ZOEVA on niittänyt blogi-/vlogimaailmassa kehuja erityisesti hyvälaatuisista meikkisiveltimistään ja luomiväripaleteistaan. Paketin mukana tulleessa esitteessä brändiä kuvataan näin

"Our ultimate goal is to offer high quality makeup products. Helping every woman to discover her individual beauty is our highest ambition. Every ZOEVA product is made with love and designed with conviction and passion for makeup. ZOEVA means celebrating yourself and being aware of your individual beauty. ZOEVA is the wonderful world of colors and the eternal search for something new. Motivated by our passion and enthusiasm for fascinating colors and makeup, ZOEVA creates unique products. The ideas behind our creations arise from traveling, music and fashion."

ZOEVA ihastuttaa monipuolisella sivellinvalikoimallaan, johon kuuluu niin luonnonkarvaisia kuin vegaanisiakin siveltimiä. Tuotteita ei ole hinnoilla pilattu: yksittäisten siveltimien hinnat vaihtelevat 10 euron molemmin puolin. Luomiväripaletteja on ilmestynyt jo 9 kappaletta, ja jokainen niistä on pieni taideteos! Edullinen sellainen, yksittäisen paletin hinta on nimittäin 17,50 euroa. Postikulut Suomeen ovat kiinteät 6,30 euroa. Tilaus maksetaan PayPal-tilin kautta, mikä sujui nykyään huomattavasti helpommin kuin muistikuvissani. Tein tilaukseni viikko sitten maanantaina, joten melkoisen ripeää toimintaa ZOEVAlta! Tuotteet oli pakattu todella huolellisesti, joten mihinkään pelkoon esimerkiksi luomivärien hajoamisesta matkan aikana ei ole syytä. Mennäänpäs nyt sitten siihen unboxingiin ja sen jälkeen tilaukseni spekseihin!

zoeva1 zoeva2 zoeva3 zoeva4 zoeva5 zoeva6 zoeva7

Pitkän pohdinnan, vertailun ja Youtube-videoiden katselun jälkeen ostoskoriin valikoitui kaksi silmämeikkisivellintä (á 7,80 e) ja buffer-tyyppinen meikkivoidesivellin (14,80 e). Paletin suhteen päätös oli vaikeampi, sillä kaikki houkuttelivat omalla tavallaan. Päätin kuitenkin tällä kertaa varvistaa vähän mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ihanien nudepalettien sijaan päädyin tällä kertaa värikkäämpään Rodeo Belleen. En usko, että tulen päätöstäni katumaan: katsokaa nyt, miten ihana se on! Kova ois hinku päästä jo testailemaan palettia, mutta hitto vieköön, kun nyt eletään sellaisia aikoja, että minä ja valo ei olla koskaan samaan aikaan kotona! Viikonlopuksikin on suunnitteilla vähän vähemmän eloisaa värimaailmaa...

Onko ZOEVA jo tuttu merkki? Minkälaista meikkiä Rodeo Bellellä haluaisitte nähdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti