keskiviikko 28. lokakuuta 2015

H&M Beauty High Impact Eye Color

Toteutin uhkaukseni ja kävin hamstraamassa vielä muutaman luomivärin H&M:n uudistuneesta kosmetiikkahyllystä. Sävyjen valinta oli todella vaikeaa, kun jok'ikinen kämmenselälle kokeilemani tuote näytti aina vaan edellistä ihanammalta. Lopulta tein aika tylsän turvallisia ratkaisuja, mutta mulla on vähän sellainen tunne, että noille apajille mennään toistekin: 5,99 euroa luomiväristä nyt vaan on niin pieni raha, että uskaltaa niitä hurjempiakin sävyjä kokeilla.

highimpact highimpact2


Pakkaukset ovat tyyliltään samaa kullanhohtoista glamia kuin muissakin uusissa tuotteissa. Tämä veikkaus voi mennä ihan metsäänkin, mutta tuotteet ainakin näyttävät siltä, että ne on mahdollista irroittaa pakkauksesta ja siirtää esim. Z-palettiin. Sävyt ovat vasemmalta oikealle hohtava hiekkainen Baci di dama, hehkuva korallinen Papaya Ice, mattavalkoinen Fine China ja lämmin ruskea Candied Almond. Musta on ihanaa, kun tuotteet on nimetty numerosarjojen sijaan, se jotenkin lisää niiden viehätystä! Candied Almond ja Papaya Ice esimerkikiksi kuulostaa ihan jäätelöltä.

highimpact8


Nää swatchit on nyt niin surkeat, että tuskin kehtaa julkaista, mutta ehkä tästä nyt saa jotain osviittaa tuotteista. Kaikista tarttuu reippaasti pigmenttiä, mutta nuo hohtavat sävyt ovat iholla huomattavasti vaaleampia ja vähemmän intensiivisiä kuin tuotteen ulkonäöstä voisi päätellä. Luomella tuon kauniin korallisen sävyn punaisuus ei tullut juurikaan esiin, mikä harmitti mua melkoisesti. Nätti sävy joka tapauksessa, vaikka ei lopulta toiminutkaan ihan niin kuin olin ajatellut - olen varmaan liian tottunut UD:n superintensiivisiin metalliluomiväreihin. Alla olevan meikin tekaisin samana iltana, ja vaikka se mielikuvaani verrattuna aika pliisuksi jäikin, niin kivan heleän ja kevyen päivämeikin näillä loihtii varmasti kiireessäkin helposti. Paritin silmämeikin kaveriksi aiemmin ostamani H&M:n huulipunan, ja ainakin omaan silmääni kombo näyttää kivalta!

highimpact4 highimpact5 highimpact6 highimpact7


Jokos on Hömpän meikit otettu testiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti